Aanvragen voor 1 februari 2021


Heb je vóór 1 februari 2021 een aanvraag ingediend en is je project inmiddels uitgevoerd? Dan kun je hier je vaststellingsformulier naar ons versturen aan subsidieklimaatadaptatie@hhdelfland.nl.

Let op: heb je je aanvraag ná 1 februari 2021 ingediend? Dan is het onderstaande formulier niet op jou van toepassing. Druk in dat geval op de knop ‘Formulier: bijdrage vaststellen’.

Formulier: bijdrage vaststellen

Vaststellingsformulier

Het definitieve subsidiebedrag is afhankelijk van hoeveel kosten je daadwerkelijk hebt gemaakt. Daarom dien je binnen 3 maanden na de voltooiing van de activiteiten een vaststellingsformulier in. Vul het vaststellingsformulier volledig in en voorzie het van de gevraagde betalingsbewijzen en andere bewijsstukken. Deze instructie vind je op het formulier. Let op: je kunt het vaststellingsformulier alleen indienen als er een aanvraag voor grootschalige maatregel(en) is toegekend.

Vaststellingsformulier grootschalige maatregel(en) (docx, 53 kB)

Aandachtspunten bij deze procedure:

Heb je andere kosten gemaakt dan beschreven in de toekenning? Die vallen dan niet onder de stimuleringsregeling. Uitbetaling geldt alleen voor kostenposten die zijn vastgesteld in de toekenning. Je kunt bedragen dus niet uitwisselen tussen verschillende kostenposten.