Ondersteuning klimaatadaptatie met impact


Heb je een goed idee dat bijdraagt aan een beter klimaat? Wij helpen mee!

Als je een goed idee hebt om het klimaat te verbeteren, laat het ons weten. De kans bestaat namelijk dat het Hoogheemraadschap van Delfland bijdraagt aan de uitvoering van jouw initiatief voor een beter klimaat. Delfland wil ons gebied beter beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn maatregelen nodig om weersextremen zoals wateroverlast en droogte tegen te gaan. Dat kunnen we niet alleen. Delfland heeft jouw hulp en creativiteit hard nodig. Dus, als je een goed initiatief hebt voor een beter klimaat, klop dan bij ons aan.

Elk goed initiatief loont!

Delfland helpt je graag op weg. Elk initiatief dat een grote en waardevolle impact heeft om jouw wijk of bedrijventerrein klimaatadaptief te maken, kan op een ondersteuning rekenen van Delfland. Dat kan een financiële bijdrage zijn of we kunnen je helpen door onze kennis en expertise op maat aan te bieden. Stuur een ingevuld intakeformulier (docx, 61 kB) op naar ondersteuningklimaatadaptatie@hhdelfland.nl. Zodra we jouw intakeformulier hebben bekeken, gaat Delfland met je in gesprek over hoe we jouw idee het beste kunnen ondersteunen.

Welke initiatieven maken een kans?

Als je wilt weten welke initiatieven een kans maken, bekijk Voorbeelden van klimaatprojecten.

Als je wilt weten welke initiatieven inmiddels zijn uitgevoerd met hulp van Delfland, bekijk Projecten | Klimaatkrachtig Delfland.

We zijn benieuwd naar jouw idee!

Vul het intakeformulier (docx, 61 kB) in en stuur het op naar ondersteuningklimaatadaptatie@hhdelfland.nl en wie weet wordt jouw idee het volgende klimaatproject!

Inspiratie

Ben je benieuwd wat anderen hebben gedaan? Laat je inspireren op www.klimaatkrachtig.nl/projecten.

Subsidies gemeenten

Wil je meer weten over subsidies? Kijk dan ook eens bij regelingen gemeenten en provincie.