Wat jij doet, doet ertoe bij Delfland


Met jouw profiel kun je overal werken. Maar je wil niet zomaar overal werken. Je wil werk dat ertoe doet. Bij ons draag je echt iets bij aan je omgeving en geef je tegelijkertijd je carrière een boost. Dus: waarom kiezen? Kies voor jezelf én de wereld om je heen.

Bij Delfland draag je echt iets bij aan je omgeving. Het mooie is: daar krijg je heel wat voor terug, niet alleen een prima salaris en pensioenvoorziening. We bedoelen vooral goede arbeidsvoorwaarden waarmee je werk en privé in balans houdt én ruim baan om jezelf te blijven ontwikkelen.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en staat je droombaan er niet tussen? Abonneer je dan op onze job alert. Dan houden wij je op de hoogte van onze vacatures.

Vacatures

Delft, 36 uur
Delft, 36 uur
Delft, 0 uur
Delft, 36 uur

Wij zijn Delfland

We vinden het belangrijk dat je bij ons past, dus we ontmoeten je graag persoonlijk. In dit filmpje stellen wij onszelf alvast even aan je voor. Werken bij Delfland in 3 minuten.

Dit doet een waterschap

Werk je voor Delfland, dan heeft je werk direct effect op de inwoners, bedrijven en de natuur van onze regio. Bekijk onderstaande video om te bekijken wat het waterschap doet.

Jobalert

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures, meld je dan nu aan voor onze jobalert! Elke week ontvang je een e-mail met onze laatste vacatures.

Blijf op de hoogte van al onze vacatures

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over de organisatie, sollicitatieprocedure of arbeidsvoorwaarden?

Neem contact op met onze recruiters.

Marit van den Broek

Marit van den Broek
mvandenbroek@hhdelfland.nl

Recruitment

Ingrid Lubach

Ingrid Lubach
ilubach@hhdelfland.nl

Anna Zanstra

Anna Zanstra
azanstra@hhdelfland.nl