Tentoonstelling ‘Wij & Water’ nu bij OPEN Delft te zien

1 december 2020

Hoe gaan we om met ons water in een dichtbevolkt gebied? Dat is het thema van de leerzame tentoonstelling ‘Wij & Water’ die nu te zien is bij OPEN Delft.

In de tentoonstelling ‘Wij & Water’ staan 6 verhalen centraal van bewoners uit Delfland. De verhalen gaan bijvoorbeeld over de veranderingen in het klimaat, wat zij hiervan merken en hoe dit hun kijk op water heeft veranderd. Ieder verhaal laat een eigen kijk op water zien.

Water is overal om ons heen. Het is de bron van het leven. Het is een vriend, maar soms ook een vijand. Daarom is het belangrijk om ons water goed te beheren. Goed waterbeheer past zich aan de veranderende omstandigheden aan. Er komen namelijk grote veranderingen op ons af, zoals de veranderingen in het klimaat. Of de grote vraag naar meer woningen in een gebied waar al heel veel mensen wonen. Hierdoor moeten we anders gaan kijken naar onze omgeving. En de rol van water daarin.

Toegang bij OPEN Delft
Het aantal bezoekers wat tegelijk in OPEN Delft mag zijn is beperkt. Daarom krijgen alle bezoekers van OPEN Delft een mandje, zodat het aantal bezoekers geteld kunnen worden. De tentoonstelling is van 1 december tot 16 januari te zien bij OPEN Delft en de toegang is gratis. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Kijk voor meer informatie op:


Wij & Water

Wij & Water