Een eerste kennismaking


Doen waar je goed in bent en daar goed voor beloond worden. Voor ons Delflanders is dat niet genoeg. Wij willen impact maken.

Onze tijd en energie zinvol besteden. Daarom krijgt iedereen bij ons volop kansen om zichtzelf te ontwikkelen. Jij dus ook.

Dit zijn wij

We vinden het belangrijk dat je bij ons past, dus we ontmoeten je graag persoonlijk. In dit filmpje stellen wij onszelf alvast even aan je voor.

Werken bij Delfland in 3 minuten.

De mooiste regio van Nederland

Strand en duinen, twee wereldsteden, futuristische nieuwbouwwijken, historische dorpen, verschillende polders en veel glastuinbouw. Werk je voor Delfland, dan heeft je werk direct effect op de inwoners, bedrijven en de natuur van onze prachtige en veelzijdige regio.

Graaf dieper, kijk breder, ga verder

Hightech binnen een Hoogheemraadschap, dat is het beste van twee werelden. Met de nieuwste technologie zorgdragen voor een ruim 730 jaar oude infrastructuur. Tussen firewalls en waterkeringen werken aan grote projecten en pilots. Er gebeurt ontzettend veel binnen Delfland. Dat maakt het zo’n spannende en uitdagende werkomgeving.

Werken waar je wil

We hebben veel verschillende werklocaties: meerdere afvalwaterzuiveringen, gemalen en twee prachtige kantoren in hartje Delft en Vlaardingen.

Waar jij werkt? Dat stemmen we samen af. Thuis, op kantoor of met je hoofd in de wind – het kan allemaal. Hybride werken is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft twee kantoren:

  • Kantoor Delft (Hoofdkantoor), Phoenixstraat 32, 2611 AL Delft
  • Kantoor Vlaardingen, Maassluissedijk 175, 3133 KA Vlaardingen

Kantoor Delft

Dit is ons hoofdkantoor in Delft. Een prachtig monumentaal pand aan de grachten Delft. Wil je binnenkijken?

Recruitment