Laat je talent stromen bij Delfland


Afstuderen, meeloopstage of leerwerkplek? Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor mbo’ers, hbo’ers en wo'ers. Uiteraard krijg je een stagevergoeding en alle ruimte om jezelf te bewijzen en ontwikkelen. Als het klikt behouden we je graag je en groeien we samen verder.

Graaf dieper, kijk breder, ga verder

Heb je eigen initiatief en een positieve instelling? Kijk dan meteen naar onze stagevacatures. Als je droomstage er niet bijstaat, neem je contact met ons op om jouw persoonlijke mogelijkheden te bespreken.

Scriptieprijs Delfland

Studeer jij dit jaar af op een onderwerp dat met water te maken heeft en wil je jezelf profileren binnen de watersector?


Dien je scriptie in en maak kans op de Scriptieprijs Delfland van 2.000 euro!

Toppers gezocht: traineeship Waterschapstalent

Jij hebt geen koudwatervrees, maar gaat er meteen helemaal voor: een traineeship is iets voor jou! Het traineeprogramma Waterschapstalent biedt achttien trainees de kans om actief mee te doen aan dé uitdagingen van nu. Uitdagende thema’s vragen om doortastende talenten die de kunst van het samenwerken verstaan, verschillende werelden met elkaar verbinden en vernieuwend durven te zijn. Het biedt zowel inhoudelijke verdieping als volop ruimte voor persoonlijke groei.

Doe mee!

De nieuwe traineegroep begint op 1 maart 2024, de werving voor deze groep start eind 2023.

Open sollicitatie

Benieuwd naar jouw specifieke ontwikkelkansen bij Delfland? Stuur een open sollicitatie, we nemen snel contact met je op.

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over stages, afstudeeropdrachten en al onze andere ontwikkelmogelijkheden?
Laat van je horen, bel: 015 260 80 49.