Informatiebijeenkomsten omwonenden en bedrijven oktober


In de verkenning naar de toekomst van AWZI De Groote Lucht zetten wij ons ervoor in om de bewoners en bedrijven in de omgeving van de zuivering en Vergulde Hand West steeds goed te informeren en aandachtspunten en ideeën bij hen op te halen.

Delfland en gemeente Vlaardingen zijn op weg naar een definitief besluit over de toekomst van AWZI De Groote Lucht. Lees ook: Op weg naar een definitief besluit over de toekomst AWZI De Groote Lucht. Eind dit jaar vergadert de gemeenteraad van Vlaardingen hierover. In voorbereiding hierop hebben wij in oktober weer een aantal bijeenkomsten georganiseerd voor omwonenden en bedrijven in Vlaardingen.

AWZI Harnaschpolder_rondleiding okt2022
Rondleiding op AWZI Harnaschpolder

Op dinsdag 4 oktober was er op De Groote Lucht een informatiebijeenkomst voor bedrijven en op donderdag 6 oktober was er voor omwonenden een inloopavond in De Vreemde Vogel in Vlaardingen. Op zaterdag 15 oktober organiseerden we een rondleiding op AWZI Harnachspolder om te ervaren hoe een moderne zuiveringsinstallatie werkt en is ingericht.

De informatie die op deze informatieavonden is gedeeld vind je hier:
Presentatie bedrijven (pdf, 2 MB)
Presentatie omwonenden (pdf, 2.2 MB)
- Poster: Wat doet het Hoogheemraadschap van Delfland? (pdf, 868 kB)
- Poster: Waarom moet AWZI De Groote Lucht worden vervangen? (pdf, 296 kB)
- Poster: Renovatie of nieuwbouw? (pdf, 8.5 MB)
- Poster: Planning

Meer weten? Kijk op deze site of stel je vraag via toekomstdgl@hhdelfland.nl

Wilt u een bericht ontvangen als er nieuwe informatie op de website verschijnt? Meldt u zich dan aan voor de mailalert door een bericht te sturen naar toekomstdgl@hhdelfland.nl.