Gastlessen


Een gastles bestaat uit een interactieve presentatie in de klas, aangevuld met weetjes, interessante filmpjes en een leuke waterquiz.

Leuk leren over water

Over water is van alles te leren en te ontdekken. Wij kunnen een gastles bij jou in de klas verzorgen. De gastles is speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 of uit de onderbouw van het voorgezet onderwijs.

Meester leert kinderen in de klas over water

Interactief

Een gastles bestaat uit een interactieve presentatie in de klas, aangevuld met leuke weetjes, interessante filmpjes en een spannende waterquiz. Een waterles duurt ongeveer anderhalf uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

Inhoud les

Er komen verschillende onderwerpen aan bod. Hoe wordt bijvoorbeeld afvalwater weer schoon? Waarom lopen onze kelders niet onder terwijl het grootste gedeelte van Nederland onder de zeespiegel ligt? En hoe veilig wonen, spelen en leven we in Nederland als de zeespiegel stijgt?

Afspraak maken

Je kunt een gastles aanvragen door minimaal 6 weken voor de gewenste datum te mailen naar loket@hhdelfland.nl. Een van onze gastdocenten neemt contact met u op. We bespreken dan de inhoud van de gastles en plannen de afspraak.