Update: gegevens buitgemaakt door hack bij leverancier RBG

4 juni 2024

Vorige week plaatsten we een bericht over de aanval met ransomware bij een leverancier (Addcomm) van de Regionale Belasting Groep (RBG). Inmiddels is duidelijk dat er gegevens van een aantal inwoners en bedrijven in Delfland zijn ontsloten. Het gaat in de meeste gevallen om persoonsgegevens zoals naam, adres en woonplaats. Helaas is bij een beperkt aantal personen een persoonsgegeven betrokken zoals het burgerservicenummer of het rekeningnummer. Wij vinden het erg vervelend dat dit is gebeurd.

Wat betekent dit voor u?

De getroffen personen en bedrijven krijgen deze week een brief van de RBG. In deze brief staat om welke gegevens het precies gaat.

Meer informatie

Via de website van de RBG kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Voor vragen hierover kunt u de RBG bellen. Dat kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur: 088 291 10 00. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier van de RBG. Op de website van AddComm leest u meer over de aanval en de acties die zij ondernemen om de schade te beperken en de dienstverlening voort te zetten.