Reena - Medewerker Operationeel Advies


Reena Bisnajak is Medewerker Operationeel Advies binnen Hoogheemraadschap van Delfland. Ze helpt mee met het organiseren van de waterschapsverkiezingen en ondersteunt vergaderingen. Ook beantwoordt Reena vragen van collega's op het online vergaderplatform. Ze waardeert het dat collega's bij Delfland elkaar goed helpen.

Gemeenten, politieke partijen, de interne organisatie, mooi hoe dat samengaat wanneer je met z’n allen één doel hebt

Niet vanzelfsprekend

"Je weet pas wat een waterschap doet, als je de moeite neemt om je erin te verdiepen óf er zelf werkt. Ik werk hier nu vijf jaar en nog steeds verbaas ik me over hoe gevarieerd onze taken zijn. Zaken waar iedereen van denkt dat het vanzelfsprekend is, daar werken wij aan. We zorgen voor schoon zwemwater, houden dijken in goede conditie, regelen de afvoer van regenwater na een hevige bui. Zo vanzelfsprekend is het allemaal niet, wel heel erg bijzonder."

Organisatie waterschapsverkiezingen

"Ik werk bij team Bestuur en ik doe daar van alles. Begin dit jaar mocht ik voor de tweede keer helpen bij het organiseren van de waterschapsverkiezingen. Gaaf om dat van zo dichtbij mee te maken en met zoveel verschillende betrokkenen in contact te zijn. Gemeenten, politieke partijen, de interne organisatie, mooi hoe dat samengaat wanneer je met z’n allen één doel hebt."

Vragen, vergaderingen en verzoeken

"Naast dat bijzondere uitstapje, ondersteun ik de bestuurlijke vergaderingen. Ik help collega’s met het goed en op tijd toevoegen van de stukken voor besluitvorming. Ook beantwoord ik op ons online vergaderplatform de vragen van mijn collega’s. De rest van mijn tijd ben ik vooral bezig met het oplossen van ad hoc verzoeken."

Bereid om te helpen

"De sfeer binnen Delfland is fijn. Ik kan goed samenwerken met collega’s en de bereidheid om te helpen is groot. Natuurlijk is veel afhankelijk van hoe je zelf bent, maar met een gezonde dosis positiviteit kom je een heel eind!"