Raymond - Adviseur Veiligheid


Raymond Dijkshoorn werkt als Adviseur Veiligheid bij Hoogheemraadschap van Delfland. Hij wil met zijn werk de wereld een klein stukje beter maken. Raymond houdt van de afwisseling in zijn werkdagen. Ook is hij blij met de ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling bij Delfland.

De afwisseling in mijn werk vind ik geweldig, de dagen vliegen soms voorbij

De wereld een stukje beter maken

"Voor mij is het belangrijk dat ik werk doe dat 'ertoe doet'. Dat het meerwaarde heeft voor mijzelf en anderen. De energie die ik in mijn werk steek, moet ervoor zorgen dat de wereld een heel klein stukje beter wordt. Sinds ik bij Delfland werk, heb ik dat kunnen combineren met de publieke taak; droge voeten en schoon water. Twee vliegen in één klap dus!"

Nooit eentonig

"Het leuke aan mijn werk als Adviseur Veiligheid, is dat ik steeds weer met andere collega's om tafel zit. Het ene moment spreek ik met de directie op het gemeenlandshuis over beleid, een uur later loop ik samen met een collega een veiligheidsronde over de waterzuivering of sta ik bij een gemaal in de polder. Die afwisseling in mijn werk vind ik geweldig, de dagen vliegen soms voorbij. Het werk is nooit eentonig."

Persoonlijke ontwikkeling

"Mijn persoonlijke ontwikkeling bij Delfland staat ook niet stil. Iedereen bij Delfland krijgt ruim de mogelijkheid zich te ontwikkelen door opleidingen, trainingen of cursussen te volgen. Ook ontwikkeling buiten je eigen normale werk om, wordt aangemoedigd. Bij Delfland kun je jezelf dus goed en breed ontwikkelen. Maar je krijgt natuurlijk ook de verantwoordelijkheid, en zelfstandigheid, over je eigen werk en prestaties."