Martijn - Technisch Medewerker


Het hoogheemraadschap Delfland heeft een bijzondere “status” binnen de overheid, en in onze samenleving, dat is niet voor niets zo. Het geeft een goed gevoel daar deel van uit te mogen maken.

Ruim omvattende functie

Mijn functie is uniek omdat deze technische functie zeer ruim omvattend is, vakgebieden als werktuigkundig, elektrotechnisch en proces technisch maken onderdeel uit van mijn functie. Maar ook een breed scala aan organisatorische werkzaamheden maken onderdeel uit van mijn functie te denken valt aan: stops, revisies, begeleiding en planning, veiligheid, werkvergunningen en veiligstellen.

Collega's zijn altijd bereid te helpen

De sfeer en harmonie binnen Delfland is erg goed, collega’s zijn altijd bereid te helpen, zijn oprecht, en het vertrouwen in elkaar is erg hoog! Collega’s zijn zeer betrokken met elkaar, in zowel werk als privésituaties.

Vertrouwen is de basis

Het meest trots ben ik op het vertrouwen wat ik reeds gewonnen heb bij mijn collega's. Voor mij is vertrouwen de basis van een goede samenwerking. Ik kan vaak erg lachen om de interactie tussen collega’s, over bijvoorbeeld een (luchtig) onderwerp of anekdote, waarbij de ene collega de andere te slim af probeert te zijn en visa versa.

Delfland zou ik omschrijven als: professioneel, goede werkgever, maatschappelijk betrokken en oprecht.