Joyce - Projectleider


Delfland is een organisatie die niet weg te denken is. Zonder Delfland geen droge voeten, geen schoon water en geen stevige dijken. Het geeft mij voldoening om mijn steentje daaraan te mogen bijdragen, zodat mijn collega’s hun werk goed kunnen uitvoeren.

Je weet nooit hoe een dag gaat lopen

Mijn functie als functioneel beheerder-projectleider blijft elke dag een uitdaging, je weet nooit hoe de dag gaat verlopen. Zo ben je bezig om een mooi project in goede banen te leiden en zo ben je ad hoc een storing in het systeem aan het verhelpen. Het is voor jou als functioneel beheerder van belang dat alle gebruikers hun werk kunnen en blijven doen en ze daarbij te ondersteunen. Het mooiste aan mijn werk is om met elkaar (de gebruikers) te mogen samenwerken zodat we verbeteringen kunnen doorvoeren in onze dagelijkse systemen. Zodat we steeds efficiënter kunnen werken. Dit resulteert uiteindelijk in een mooi systeem.

In deze tijden is het namelijk erg belangrijk om digitaal te blijven ontwikkelen.

Gelukkig liggen er genoeg ideeën, wensen en projecten op de plank om mijn functie als projectleider verder te ontwikkelen. Dus de komende tijd kan ik mij wel vermaken binnen Delfland.

Prettig samenwerking

Bij Delfland is er een ontspannen en vertrouwde sfeer wat plezierig aanvoelt, waardoor er “overall” een prettige samenwerking binnen de organisatie terug te vinden is. Zelf ben je natuurlijk een klein onderdeel van een grotere organisatie. Wanneer jij zelf open en positief opstelt heeft dat zeker een wisselwerking.

Vaak heb ik wel een glimlach op mijn gezicht. Dat is een goed teken, dat betekent in ieder geval dat je het naar je zin hebt. Zodra er een mooi resultaat is behaald is Joyce een blij ei. Een grapje, grolletje en een mop hier en daar, daar hou ik wel van!

Mooie resultaten

Ik ben trots op de interne en externe samenwerking bij Delfland. Zelfs in coronatijd starten we projecten op en ronden we deze ook weer af met een mooi resultaat, zoals:

  • Schouwapp; een app voor zomer en najaarschouw, waarbij watergangen in aangewezen schouwgebieden worden gecontroleerd op het gewoon onderhoud
  • Project RPA-Relieve; applicatie voor klantcontact (o.a. incidentmeldingen), vergunningverlening en handhaving.

Delfland zou ik omschrijven als een gedreven, karakteristiek, essentiële en aangename organisatie.