Hélène - Manager Projectbeheersing


Werken bij Delfland betekent dat ik mij bezig mag houden met mijn directe omgeving. Met een korte fiets- of wandeltocht kom ik de projecten tegen waar ik op kantoor aan bijdraag en mag ik mij trots voelen over de resultaten die we boeken.

Betrokken van start tot einde

Als projectbeheerser ben je betrokken bij een project van start tot einde en is het onze schone taak om vanuit dit overzicht alle andere rollen in het project samen richting het vooraf gestelde doel te begeleiden. Daarnaast draag ik als manager projectbeheersing bij aan hoe wij binnen het team Waterveiligheid het programma tot uitvoering brengen, waarbij ik de rol van kritische toetser en adviseur invul tussen de assetlijn en de projectmanager.

Inspirerende, motiverende en leuke sfeeromgeving

Over de sfeer binnen heel Delfland kan ik nog niet veel zeggen aangezien ik in de corona periode ben gestart. Binnen het Projectenbureau leeft in ieder geval een sfeer van gemotiveerde, hardwerkende en behulpzame collega’s. Men werkt met veel passie aan de projecten en zijn veelal persoonlijk verbonden aan het resultaat. Dat maakt het een erg inspirerende, motiverende en leuke omgeving om in te werken.

Een collega kan mij aan het lachen maken met van alles! Of het nou iets onverwachts is wat je thuis hebt meegemaakt, op reis of simpelweg iets raars waar je in je werk tegenaan bent gelopen, ik lach graag en maak anderen graag aan het lachen. Werk moet leuk zijnen dat maak je het met elkaar.

Begrip voor elkaar

Ik ben het meest trots op de mensen waar ik mee mag werken. Er leeft een groot enthousiasme voor het werk en mensen hebben begrip voor elkaar. Ik ben trots dat ik in zo’n leuke club mag werken met zoveel verschillende mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: mooie projecten neerzetten gericht op droge voeten voor de omgeving. Delfland zou ik omschrijven als omgevingsgericht, betrokken, nuchter en gestructureerd.