Chris Borst- Contractmanager


De belangrijkste reden om bij Delfland te werken is het feit dat je kan bijdragen aan het waterveilig te maken van je eigen leefomgeving. Verder mag je werken in het enorm mooie historische gebouw midden in de stad. Daarnaast werk je samen met betrokken en fijne collega’s.

Je hebt echt het gevoel dat je onderdeel uitmaakt van een team. Er wordt goed naar elkaar omgekeken en iedereen doet z’n best om nieuwe mensen welkom te heten.

Spin in het web

Als contractmanager ben je echt de spin in het web. Zo heb je de unieke kans om Delfland en de markt aan elkaar te verbinden. Maar ook intern breng je alle belangen samen in een contract en ga je het gesprek aan als belangen met elkaar botsen. Op deze wijze kan je een belangrijke en waardevolle bedrage leveren aan het realiseren van de projecten.

Warm bad

Nieuwe collega’s omschrijven vaak de eerste periode bij Delfland als een warm bad. De sfeer is erg collegiaal en mensen hebben oog voor elkaar. Collega’s kunnen mij aan het lachen maken met een goeie grap.

Nog steeds relevant

Ik ben trots op het feit dat Delfland het een-na-oudste waterschap van Nederland is en na ruim 732 jaar nog steeds relevant is.

We hebben als waterschap een enorm belangrijke maatschappelijke taak te vervullen en kunnen elke dag werken om onze omgeving mooier en veiliger te maken.

Delfland zou ik omschrijven als warm, collegiaal en relevant. Kortom een super werkgever.