Dana - Stagiair Personeel, Organisatie & Calamiteiten


Dana Uijthof was Stagiair Personeel & Organisatie bij Hoogheemraadschap van Delfland. Ze heeft ontdekt hoe belangrijk waterschappen zijn in Nederland. Dana vindt het fijn dat werknemers bij het hoogheemraadschap zo gepassioneerd zijn over hun werk. Ze werkte op een afdeling met vriendelijke, behulpzame collega's.

Ik zie nu hoe belangrijk het werk van een waterschap is, anders had ik elke dag met mijn kaplaarzen naar werk moeten komen

Met kaplaarzen naar werk

"Voordat ik bij het Hoogheemraadschap van Delfland stage liep, wist ik niet precies wat het inhield. Nu ik hier een paar maanden aan het werk ben, vind ik het wel erg bijzonder. Ik zie nu hoe belangrijk het werk van een waterschap is, anders had ik elke dag met mijn kaplaarzen naar werk moeten komen."

"Zelf heb ik drie maanden mee mogen werken op de afdeling Personeel & Organisatie. Ik vond dit erg leuk, leerzaam en ik werd goed begeleid. Als ik ergens tegenaan liep, kon ik altijd bij mijn collega’s terecht voor hulp."

Gepassioneerde collega's

"Als ik met mijn collega’s praat over werken bij het Hoogheemraadschap van Delfland, merk ik dat ze allemaal erg gepassioneerd zijn, vooral de medewerkers die buiten werken. Zelf vind ik dat erg fijn omdat de sfeer dan ook goed voelt. Op de afdeling waar ik gewerkt heb is iedereen behulpzaam, gezellig en heel vriendelijk. Ik raad het daarom zeker aan om hier stage te lopen!"