Studenten en starters


Bij Delfland krijgt je talent een kans. We bieden uitgebreide stagemogelijkheden voor mbo’ers, hbo’ers en wo'ers. En wellicht zijn er mogelijkheden om na je stageperiode bij Delfland in dienst te treden en je verder te ontwikkelen.

Ga je een afstudeerscriptie schrijven, zoek je een meeloopstage of een leerarbeidsplaats? Bij ons krijg je ruimte voor het maken van opdrachten, jouw stageverslag of afstudeeropdracht. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Eigen initiatief en een positieve instelling worden op prijs gesteld.

Iets voor jou? Laat ons (ruimschoots) voor het begin van je stagedatum weten waar je interesses naar uitgaan.

Deel je kennis en win!

Om de ontwikkeling en verspreiding van kennis over water te stimuleren, heeft het Hoogheemraadschap van Delfland een scriptieprijs in het leven geroepen voor studenten van universiteiten. Studeer jij dit jaar af op een wateronderwerp en wil je jezelf profileren binnen de watersector?

Open sollicitatie

Je kunt natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen. Vul daartoe het sollicitatieformulier in waarvan hieronder de link staat.

Waterschapstalent

waterschapstalenten_logo

Het traineeprogramma Waterschapstalent is een initiatief van de hoogheemraadschappen Hollands Noorderkwartier, Schieland en de Krimpenerwaard, Rijnland, Delfland, de waterschappen Rivierenland en Hollandse Delta en het Hoogwaterbeschermingsprogramma. Zij bieden aan zeventien trainees de kans om actief mee te doen in dé uitdagingen van nu. Uitdagende thema’s vragen om doortastende talenten die de kunst van het samenwerken verstaan, verschillende werelden met elkaar verbinden en vernieuwend durven te zijn. Het biedt zowel inhoudelijke verdieping als volop ruimte voor persoonlijke groei. Spreekt dit jou aan? We hebben een vacature voor de functie van Trainee Waterschapstalent. Je kunt t/m 31 december solliciteren via onze website.

Contact

Heb je vragen over stages en afstudeeropdrachten?
Neem contact op met ons!

Afdeling POC (Personeel, Organisatie en Calamiteiten)  Telefoonnummer: 015 260 80 49