Open dag vergunningverlening


Open dag vergunningverlening

Wat fijn dat we je interesse hebben gewekt voor onze open dag van de afdeling vergunningverlening! We zijn dringend op zoek naar talent om onze afdeling te versterken en willen je graag meenemen in het uitdagende werk wat wij als Delfland doen!

Ben jij student op een van deze richtingen;

  • Civiele techniek
  • Ruimtelijke ordening
  • Watermanagement?

Of al afgestudeerd maar nog op zoek een organisatie waar je je talent kan inzetten?  Dan zien wij jou graag op onze open dag op ons hoofdkantoor in Delft!

We hopen je te ontmoeten tijdens onze open middag op maandag 23 mei van 13.00 tot 15.00. Grijp deze kans en maak op deze middag kennis met het vak en je eventuele collega’s.

Inschrijven kan via deze knop: aanmelden!

Wat je nodig hebt om bij ons te kunnen werken?
Veel initiatief, flexibiliteit, eigen inzicht en de wil om samen te werken. We willen met elkaar tenslotte de beste oplossingen bieden voor belanghebbenden in onze omgeving. Je kan je volop ontwikkelen, er gaat een sluisdeur aan mogelijkheden open en er is een goede balans tussen werk en privé. Ook bieden wij een mooie thuiswerkvergoeding en een fijne werkplek op ons mooie kantoor in Delft.

Lees hier de volledige vacature tekst voor onze openstaande vacature medewerker regulering bij de afdeling Vergunningverlening

Medewerker Regulering - Delfland (hhdelfland.nl)

Past de bedrijfscultuur van Delfland jou als een jas?
Test het hier alvast en stuur de resultaten door naar ons!

Wil je op de hoogte blijven van al onze vacatures? Meld je dan nu aan voor onze jobalert.