Adviseur Veiligheid

Raymond Dijkshoorn

Voor mij is het belangrijk dat ik werk doe dat 'ertoe doet', dat het meerwaarde heeft voor mijzelf en anderen. De energie die ik in mijn werk steek moet ervoor zorgen dat de wereld een heel klein stukje beter wordt. Dat is ook de belangrijkste reden dat ik voor veiligheidskunde heb gekozen. Sinds ik bij Delfland werk heb ik dat kunnen combineren met de publieke taak; droge voeten en schoon water. Twee vliegen in één klap dus!

Het leuke aan mijn werk als adviseur veiligheid is dat ik steeds weer met andere collega's om tafel zit. Het ene moment spreek ik met de directie op het gemeenlandshuis over beleid, een uur later loop ik samen met een collega een veiligheidsronde over de waterzuivering of sta ik bij een gemaal in de polder. Die diversiteit in mijn werk vind ik geweldig, de dagen vliegen soms voorbij. Het werk is nooit eentonig.

Mijn persoonlijke ontwikkeling bij Delfland staat ook niet stil. Iedereen bij Delfland krijgt ruim de mogelijkheid zich te ontwikkelen door opleidingen, trainingen of cursussen te volgen. Ook ontwikkeling buiten je reguliere werk om, wordt gestimuleerd. Bij Delfland kun je jezelf dus goed en breed ontwikkelen. Maar je krijgt natuurlijk ook de verantwoordelijkheid, en zelfstandigheid, over je eigen werk en prestaties.