Technisch Specialist

Nick van der Marel

Werken voor een waterschap is mijn best doen om het voor de inwoners van Delfland maar ook voor collega’s zo goed mogelijk te doen. Dan heb ik het over het droog houden van de polder, maar ook andere belangen als vissen of aan het water wonen. Team Onderhoud Waterkeringen en Watergangen onderhoud de watergangen zodat water voldoende bij de gemalen kan komen, maar dit onderhoud zorgt er direct ook voor dat recreatie mogelijk blijft.

06:30 stap ik op de fiets, ik zie graag de wereld om mij heen opstarten. Ik begin om 07:00 op een rustige werkplek waar ik mijn werk voor de dag/week voorbereid. Ik kijk graag vooruit wat er aankomt en probeer dat zo goed als mogelijk al af te hebben zodat ik snel knopen door kan hakken en door kan. Het werk is wel veranderd door de druk van de omgeving, we moet veel werk afstemmen met gemeentes/natuurorganisaties en andere belanghebbenden. Dit werpt ook zijn vruchten af want we krijgen vaker complimenten terug.

De sfeer vind ik goed, hier heb je natuurlijk zelf een rol in. Als je er positief in staat en dit uitstraalt heeft dit invloed op je werk en krijg je iets positiefs terug. Ik denk ook graag mee in de veranderende organisatie, door mee te denken, me actief op te stellen en te denken in oplossingen.