Schade aan kade


Zie je een scheur in een kade? Of een natte plek op een kade? Maak een melding via het formulier op deze pagina, stuur een e-mail naar loket@hhdelfland.nl of bel ons op (015) 260 81 08.

Als het lang droog weer is, kunnen kades krimpen en vervormen. Zo ontstaan scheuren. Grote scheuren maken we dicht met aarde of klei. Een natte plek op een kade kan betekenen dat er een lek is. Een lek of een scheur zorgt er niet meteen voor dat de kade wegschuift of doorbreekt, maar het is wel nodig om extra te controleren.

Direct regelen

Maak in dit formulier een melding over iets dat niet in orde is op of langs het water.

Melding incident

Op de hoogte blijven

Heb je een melding gemaakt en aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven? Dan laten je weten wat er met de melding is gedaan én wat hiervan het resultaat is. Duurt het oplossen van je melding langer dan gemiddeld? Dan krijg je hier bericht over.

Melding voor ons of een andere organisatie?

Wij kunnen niet alle meldingen oplossen. Bijvoorbeeld als het onderwerp bij de gemeente, politie of brandweer thuishoort. In zulke gevallen geven wij je melding door aan de juiste organisatie. Zetten wij je melding door? Dan laten we je dit weten. Is er sprake van een gevaarlijke situatie? Dan wordt de melding met spoed opgelost.


Spoedmelding

Heeft een melding spoed? Denk aan dode dieren in het water, een dijk of kade die lek is of iets anders urgents. Maak dan een spoedmelding.

Voor spoedeisende meldingen zijn we 24 uur per dag bereikbaar via (015) 260 81 08. Buiten kantooruren word je doorgeschakeld naar een meldkamer.