Stremmingen en afgesloten vaarwegen


Ga je varen? Bekijk hier de actuele afsluitingen en meldingen voor vaarverkeer binnen het Hoogheemraadschap van Delfland.

Actuele stremmingen

Stremming wegens onderhoud oeverbeschoeiing

Vanaf woensdag 1 december tot zaterdag 22 december is de Zijde aan de Zijtwende in De Lier, tussen Zijtwende 6 en Zijtwende 11, gestremd wegens onderhoud aan de oeverbeschoeiing. De stremming wordt met bebording aangegeven.

Vaarwegstremming Kerstanjewetering Rijswijk

De Kerstanje is afgesloten ter hoogte van Haantje 18 in Rijswijk in verband met het realiseren van een spoorbrug om de spoorverdubbeling tussen station Rijswijk en station Delft Zuid mogelijk te maken. De afsluiting zal zijn van 22 november tot en met 24 december.

Nieuwe Vaart Honselersdijk

De Nieuwe Vaart is ter hoogte van de werkzaamheden bij de Nieuweweg 3 in Honselersdijk geheel gestremd. Deze stremming duurt van 9 november 2021 tot 24 december 2022.

Stremming Noordvliet-Noord in Maassluis

Vanaf maandag 4 oktober tot en met vrijdag 31 december is de Noordvliet-Noord in Maassluis, tussen de Lijndraaiersbrug en de Monsterse Sluis, gestremd wegens onderhoud aan de Lijndraaiersbrug. De stremming wordt met bebording aangegeven.

Beperkte doorvaart op Vlaardingervaart

In de periode van 1 mei 2021 tot 1 juni 2022 is er een beperkte doorvaart voor scheepvaartverkeer mogelijk op de Vlaardingervaart ter hoogte van de brug en  de A20 in de gemeente Vlaardingen.

Tijdens deze periode wordt de beperkte doorvaart gecommuniceerd door verkeerstekens op en nabij de brug en door boeienlijnen nabij de werkzaamheden.


Stremming melden

Ga je werkzaamheden uitvoeren of organiseer je een evenement op het water waardoor je een vaarweg belemmert? Meld dit dan via ons formulier.