Stremmingen en afgesloten vaarwegen


Ga je varen? Bekijk hier de actuele afsluitingen en meldingen voor vaarverkeer binnen het Hoogheemraadschap van Delfland.

Actuele stremmingen

Stremming bij De Twist in Vlaardingen

Ter hoogte van de brug 'De Twist' over de Vlaardingervaart in Vlaardingen wordt de doorvaart voorscheepvaartverkeer met een doorvaarthoogte hoger dan 1,80 meter volledig gestremd. Dit geldt voor de periode van 7 november 2022 tot en met 31 maart 2023. Het overige vaarverkeer kan doormiddel van de doorvaartopening in het midden van de Vlaardingervaart doorvaren. Tijdens deze periode wordt de stremming gecommuniceerd door middel van verkeerstekens en informatieborden.

Stremming vaarweg De Zijde in De Lier

Volledige stremming vaarweg De Zijde tussen de Zijtwende en de Oostlaan in De Lier ivm onderhoudswerkzaamheden aan de kade in de periode van 7 november 2022 tot en met 31 maart 2023.

Stremming vanwege vervangen beschoeing Vlaardingsekade

Stremming (beperkte vaart nog mogelijk) voor het vervangen van de beschoeiing Vlaardingsekade Schipluiden van 21 november 2022 tot en met 15 februari 2023.

Gedeeltelijke stremming (beperkte vaart nog mogelijk) vervangen beschoeiing, Boonervliet (fase 1) en Middelvliet (fase 2) Vlaardingsekade Midden-Delfland van 21 november 2022 tot en met 20 april 2023.


Stremming melden

Ga je werkzaamheden uitvoeren of organiseer je een evenement op het water waardoor je een vaarweg belemmert? Meld dit dan via ons formulier.