Stremmingen en afgesloten vaarwegen


Ga je varen? Bekijk hier de actuele afsluitingen en meldingen voor vaarverkeer binnen het Hoogheemraadschap van Delfland.

Actuele stremmingen

Stemming laan van Adrichemweg en Nieuwe Tuinen de Lier

Op 12 augustus tussen 16.00 en 23.00 is de vaarweg de Lee tussen de brug op de laan van Adrichemweg en Nieuwe Tuinen 21 in de Lier volledig gestremd vanwege een gondelvaart. Tijdens deze periode wordt de volledige stremming gecommuniceerd door middel van verkeerstekens en informatieborden. Meer informatie? (pdf, 1.1 MB)

Stremming Strijp thv van Lange Broekweg 53a Naaldwijk

De vaarweg Strijp ter hoogte van de Lange Broekweg 53A in Naaldwijk wordt op deze locatie volledig gestremd van 4 juli 2022 tot en met 15 juli 2022. Dit in verband met het verwijderen van restanten van de voormalige bovengrondse kruising van de gasleiding met de Strijp.

Nieuwe Vaart Honselersdijk

De Nieuwe Vaart is ter hoogte van de werkzaamheden bij de Nieuweweg 3 in Honselersdijk geheel gestremd. Deze stremming duurt van 9 november 2021 tot 24 december 2022.


Stremming melden

Ga je werkzaamheden uitvoeren of organiseer je een evenement op het water waardoor je een vaarweg belemmert? Meld dit dan via ons formulier.