Symposium Innoveren + Optimaliseren = Presteren

Hoe kun je als waterschap innoveren en optimaliseren om beter te presteren? Dat is het onderwerp waarop Hanneke Gieske gaat promoveren. Op 4 juli vindt haar promotie plaats en aansluitend is er van 13.30 tot 16.00 uur bij Delfland het symposium Innoveren + Optimaliseren = Presteren.

Promotie

Voorafgaand aan het symposium verdedigt Hanneke op 4 juli om 9.30 uur ook haar proefschrift. U wordt verzocht om 15 min van te voren, dus 9.15 uur aanwezig te zijn. De promotie vindt plaats in de Senaatszaal (1e verdieping) van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Senaatszaal, Burgemeester Oudlaan 50, A-gebouw. 

Symposium

Op het symposium presenteert Hanneke de resultaten van haar onderzoek waaraan alle waterschappen hebben meegewerkt. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek wat deze resultaten voor de waterschappen betekenen. Dit doen wij op basis van een aantal pitches van waterschappers die vanuit hun rol als innovatiecoördinator, bestuurder, manager of beheerder ingaan op hoe zij in hun organisaties omgaan met de spanning tussen innoveren en optimaliseren.

Parkeren: Prinsenhofgarage, Kampveld 3 of de Phoenixgarage, Phoenixstraat 29 te Delft

Openbaar vervoer Station Delft: ca 5 minuten lopen / Tram 19 en 1, tramhalte voor de deur

Aanmelden

Ik meld mij aan voor:
- Promotieplechtigheid (09.15 uur, Senaatszaal, Erasmus Universiteit Rotterdam)  
- Symposium Innoveren + Optimaliseren = Presteren (13.30 tot 16.00 uur, zaal 0.05, Hoogheemraadschap Delfland Phoenixstraat 32 te Delft)  
- Receptie (16.00 – 17.30 uur, Hoogheemraadschap Delfland)  
Beantwoord deze vraag:
Beantwoord de onderstaande vraag, dit is om spam te voorkomen.
Wat is 4 + 4 ?
Uw antwoord: