Stremmingen

Gaat u varen? Bekijk hier de actuele stremmingen voor vaarverkeer in het gebied van Delfland.

Stremming Bree Lee De Lier Gondelvaart BradeLier-week

Op vrijdag 17 augustus 2018 zal het evenement Gondelvaart als onderdeel van de BradeLier-week plaatsvinden in De Lier (gemeente Westland). De gondelvaart is een evenement dat op het water wordt gehouden en waarbij iedereen is uitgenodigd die in het bezit is van een kleine of grote boot, oude veilingschuit, surfplank, opblaasboot of zelfgebouwd vlot.

Om de voorbereidingen en het afbreken van werken zonder hinder van pleziervaart te laten plaatsvinden, is de doorvaart op 17 augustus van 9.00 uur tot 22.00 uur gestremd.

Stremming Bree Lee De Lier zwemevenement A Local Swim Westland

Op zaterdag 11 augustus 2018 vindt het zwemevenement A Local Swim Westland plaats in De Lier (gemeente Westland). Zwemmers leggen een parcours van ongeveer 2 kilometer af in de Bree Lee en de Lee- of Lierwatering. Het startpunt van de zwemmers is de Bree Lee in De Lier. Het eindpunt is in de Lee- of Lierwatering, ter hoogte van de Bleijenburgbrug. Vanwege de opbouw en het afbreken van de constructie waarmee de zwemmers te water gaan, is de doorvaart in beide watergangen van 6.00 uur tot 22.00 uur gestremd.

Stremming Bree- of Lichtvoetswatering

Op 15 maart 2018 wordt gestart met de renovatie van de Trambrug ter hoogte van de Vlaardingsekade te Schipluiden (gemeente Midden-Delfland). Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden er pontons in het water geplaatst. Hierdoor is er ter hoogte van de geplande werkzaamheden in de periode van 15 maart 2018 tot 8 november 2018 beperkt doorvaart mogelijk. De vaart is versmald tot 8 meter.

Stremming Nieuwe Vaart in Poeldijk

Op 12 maart 2018 wordt gestart met het vervangen van de oeverconstructie in de Nieuwe Vaart langs de N211c in Poeldijk. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden er pontons in het water geplaatst. Hierdoor is er te hoogte van de geplande werkzaamheden in de periode van 12 maart 2018 tot 7 september 2018 geen doorvaart mogelijk.

Voor doorgang tijdens het Varend Corso in augustus zijn aparte afspraken gemaakt.