Stremmingen

Gaat u varen? Bekijk hier de actuele stremmingen voor vaarverkeer in het gebied van Delfland.

Stremming Bree- of Lichtvoetswatering nabij Korpershoek te Schipluiden

Op vrijdag 15 juni 2018 vindt in het kader van de Midden-Delfland Dagen een molenconcert op het water plaats in Schipluiden. Ter plaatse van Molen Korpershoek wordt een podium geplaatst en kunnen sloepen aan- en afmeren. Hierdoor is de doorvaart op 15 juni 2018 tussen 19:00 uur en 21:30 uur gestremd. Het evenement wordt op het water bijgestaan door de gemeente Midden-Delfland en de veiligheidsregio Haaglanden. 

Stremming Westland Triatlon Broekpolderlaan Honselersdijk.

Op zondag 8 juli 2018 vindt de eerste Westland Triatlon plaats in Honselersdijk. Start en finish is aan de Broekpolderlaan 14 in Honselersdijk (gemeente Westland). 

Het zwemparcours wordt op de Strijp (Westland) gehouden, tussen de Middelbroekweg en de Broekpolderlaan, langs Jupiter en Venus in Honselersdijk. Hierdoor is de doorvaart op zondag 8 juli 2018 tussen 08:30 uur en 10:30 uur  gestremd. Het zwemparcours wordt gemarkeerd met keerboeien.  

Stremming Bree- of Lichtvoetswatering

Op 15 maart 2018 wordt gestart met de renovatie van de Trambrug ter hoogte van de Vlaardingsekade te Schipluiden (gemeente Midden-Delfland). Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden er pontons in het water geplaatst. Hierdoor is er ter hoogte van de geplande werkzaamheden in de periode van 15 maart 2018 tot 8 november 2018 beperkt doorvaart mogelijk. De vaart is versmald tot 8 meter.

Stremming Nieuwe Vaart in Poeldijk

Op 12 maart 2018 wordt gestart met het vervangen van de oeverconstructie in de Nieuwe Vaart langs de N211c in Poeldijk. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden er pontons in het water geplaatst. Hierdoor is er te hoogte van de geplande werkzaamheden in de periode van 12 maart 2018 tot 7 september 2018 geen doorvaart mogelijk.

Voor doorgang tijdens het Varend Corso in augustus zijn aparte afspraken gemaakt.