Stremmingen

Gaat u varen? Bekijk hier de actuele stremmingen voor vaarverkeer in het gebied van Delfland.

Verlenging winterbediening bruggen en sluizen Vlaardingen

In verband met het Coronavirus worden  de bruggen en sluizen in de gemeente Vlaardingen beperkt bediend. Deze beperking houdt in dat de winterbediening tot nader bericht wordt verlengd. Doorvaart is dagelijks mogelijk van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 8.00 tot 10.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.

Nadere informatie via de centrale brug/sluisbediening van de Havendienst Vlaardingen: 010-2484333 of marifoonkanaal 20. Of via: www.vlaardingen.nl/havendienst
De gemeente Midden-Delfland past bedientijden bruggen aan vanwege Coronavirus

De gemeente Midden-Delfland verlengt het brugbedieningsregime voor het winterseizoen van 1 april tot en met tenminste 1 mei 2020. Dit besluit is een gevolg van de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19). Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente.

Wat houdt dit in?

Bediening van de bruggen in het traject Gaag-Buitenwatersloot op werkdagen tussen 8:00 tot 17:00 uur en op alleen afspraak (minimaal 24 uur van te voren).

In het weekend vindt geen bediening plaats. 


Volledige stremming De Strijp Naaldwijk, vanaf de N466 (Westland tradepark II) tot aan de Hoge Noordweg 30

 Op 17 mei 2020 organiseert WL Triathlon Vereniging de 3e Westland Triathlon. Het zwemonderdeel vind plaats in De Strijp, Naaldwijk.   Om de deelnemers veilig te laten zwemmen is de doorvaart op 17 mei 2020 van 08:00 tot 11:00 volledig gestremd.

 

Stremming Kerstanjewetering  te Rijswijk

In verband met werkzaamheden aan de spoorbrug over de Kerstanjewetering te Rijswijk zal de watergang van 17 tot en met 20 april 2020 volledig gestremd zijn voor vaarverkeer.


Stremming 'de Strijp' ter hoogte van de Middel Broekweg  31 Honselersdijk  (verlengd)

Ter hoogte van de Middel Broekweg 31 in Honselersdijk zal over de primaire watergang, lokaal bekend als ‘de Strijp’, in verschillende fasen de Zwaansheulbrug worden geplaatst. Er zal vanwege de bouw en sloop geen (veilig) vaarverkeer mogelijk zijn en daarom moet de watergang afgesloten worden. Er is dus geen doorvaart mogelijk.

Stremming vaarverkeer

Alle vaarverkeer in ‘de Strijp’ ter hoogte van de Zwaansheulbrug en de Middel Broekweg in Honselersdijk is in ieder geval afgesloten voor de onderstaande periode: 

 Voor het slopen en bouwen van de Zwaansheulbrug vindt er een stremming plaats.  Deze stremming wordt verlengd tot 1 April  2020

 Er bestaat de mogelijkheid dat voor de genoemde periode een extra verlenging van de stremming noodzakelijk is.