Stremmingen

Gaat u varen? Bekijk hier de actuele stremmingen voor vaarverkeer in het gebied van Delfland.

Lijndraaiersbrug in Maassluis door onderhoud gesloten voor vaarverkeer

Het wegdeel van de Lijndraaiersbrug kwam zaterdagmiddag 16 mei 2020 bij het sluiten van de brug naar beneden. De brug is sinds zaterdag afgesloten voor autoverkeer en vaarverkeer.  Wanneer de brug weer open gaat voor vaarverkeer is nog niet duidelijk.

Verlenging winterbediening bruggen en sluizen Vlaardingen

In verband met het Coronavirus worden  de bruggen en sluizen in de gemeente Vlaardingen beperkt bediend. Deze beperking houdt in dat de winterbediening tot nader bericht wordt verlengd. Doorvaart is dagelijks mogelijk van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 8.00 tot 10.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.

Nadere informatie via de centrale brug/sluisbediening van de Havendienst Vlaardingen: 010-2484333 of marifoonkanaal 20. Of via: www.vlaardingen.nl/havendienst


De gemeente Midden-Delfland past bedientijden bruggen aan vanwege Coronavirus

De gemeente Midden-Delfland verlengt het brugbedieningsregime voor het winterseizoen van 1 april tot en met tenminste 1 mei 2020. Dit besluit is een gevolg van de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19). Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente.

Wat houdt dit in?

Bediening van de bruggen in het traject Gaag-Buitenwatersloot op werkdagen tussen 8:00 tot 17:00 uur en op alleen afspraak (minimaal 24 uur van te voren).

In het weekend vindt geen bediening plaats. 


Fysieke afsluiting Strijp

Net zoals voorgaande jaren zal het komende vaarseizoen de Strijp en Reijnerwetering weer fysiek afgesloten worden. Op 15 april wordt een drijfbalk geplaatst, deze zal op 15 juni weer worden verwijderd. Op deze manier heeft de ecologie in de watergang de tijd om voldoende robuust en sterk te worden. De drijfbalken worden zo geplaatst dat er met een kano wel door kan worden gevaren (niet gemotoriseerd vaarverkeer is wel toegestaan).

Locatie Zweth


Locatie Erasmusweg