Stremmingen

Gaat u varen? Bekijk hier de actuele stremmingen voor vaarverkeer in het gebied van Delfland.

Volledige stremming Kerstanjewetering ter hoogte van de spoorbrug aan ‘t Haantje 18 te Rijswijk

 Met ingang van 18 november 2019 worden werkzaamheden uitgevoerd aan de spoorbrug voor het project Viersporigheid Rijswijk-Delft Zuid ter hoogte van ’t Haantje 18 te Rijswijk. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden er pontons in het water geplaatst.  Er zal vanwege de bouw en sloop van spoorbruggen geen (veilig) vaarverkeer mogelijk zijn en daarom moet de watergang afgesloten worden.

Hierdoor is ter hoogte van de werkzaamheden in de periode van 18 november 2019 tot 7 december 2019 de doorvaart volledig gestremd.

Aanpassing doorvaart Bree- of Lichtvoetswatering ter hoogte van de Trambrug Schipluiden

Met ingang van 19 juni 2019 is gestart met de renovatie van de Trambrug ter hoogte van de Vlaardingsekade te Schipluiden (gemeente Midden Delfland). Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden er pontons in het water geplaatst.

Hierdoor is ter hoogte van de werkzaamheden in de periode van 19 juni tot 29 november 2019 de doorvaartbreedte beperkt tot 8 meter.

-

Stremming 'de Strijp' ter hoogte van de Middel Broekweg  31 Honselersdijk 

Ter hoogte van de Middel Broekweg 31 in Honselersdijk zal over de primaire watergang, lokaal bekend als ‘de Strijp’, in verschillende fasen de Zwaansheulbrug worden geplaatst. Er zal vanwege de bouw en sloop geen (veilig) vaarverkeer mogelijk zijn en daarom moet de watergang afgesloten worden. Er is dus geen doorvaart mogelijk.

Stremming vaarverkeer

Alle vaarverkeer in ‘de Strijp’ ter hoogte van de Zwaansheulbrug en de Middel Broekweg in Honselersdijk is in ieder geval afgesloten voor de onderstaande periodes: 

 Voor het slopen en bouwen van de Zwaansheulbrug vindt er een stremming plaats van 23 september 2019 tot en met 6 maart 2020.

 Er bestaat de mogelijkheid dat voor de drie genoemde periodes een verlenging van de stremming noodzakelijk is.