Gastlessen

Een medewerker van Delfland geeft een gastles in de klas

Een gastles bestaat uit een interactieve presentatie in de klas, aangevuld met leuke weetjes, interessante filmpjes en een spannende waterquiz.

Over water is van alles te leren en te ontdekken. Wij kunnen een gastles bij u in de klas verzorgen! De gastles is speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 of uit de onderbouw van het voorgezet onderwijs. 

Een gastles bestaat uit een interactieve presentatie in de klas, aangevuld met leuke weetjes, interessante filmpjes en een spannende waterquiz. Een waterles duurt ongeveer anderhalf uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

Inhoud les

Er komen verschillende onderwerpen aan bod. Hoe wordt bijvoorbeeld afvalwater weer schoon? Waarom lopen onze kelders niet onder terwijl het grootste gedeelte van Nederland onder de zeespiegel ligt? En hoe veilig wonen, spelen en leven we in Nederland als de zeespiegel stijgt?

Afspraak maken

Een gastles boeken is zo gedaan! Stuur minimaal 6 weken voor de gewenste datum een e-mail naar . Een van onze gastdocenten neemt contact met u op. We bespreken dan de inhoud van de gastles en plannen de afspraak.