Excursie AWZI

Rondleiding op de afvalwateringszuiveringsinstallatie

Kom kijken, ruiken en voelen in een echte afvalwaterzuiveringsinstallatie. Met de hele klas op excursie bij Delfland.

Hoe wordt het vieze water dat thuis door de gootsteen en het toilet wordt gespoeld schoongemaakt? Wij verzorgen gratis rondleidingen bij afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI's). In anderhalf uur vertelt een professionele gids hoe het water wordt schoongemaakt.

Waar?
Het is momenteel alleen mogelijk een bezoek te brengen aan de zuivering in Midden-Delfland (alleen bovenbouw voortgezet onderwijs uit de directe omgeving van deze locatie ).

Rondleiding boeken
Vraag een rondleiding aan door minimaal 4 weken voor de gewenste datum een mail naar ons te sturen. Geef in de mail het aantal leerlingen en begeleiders aan. Daarna nemen wij contact met u op en maken we de reservering definitief. In verband met de veiligheid kunnen wij groepen van 15 tot 25 leerlingen ontvangen (exclusief begeleiders).

Het is helaas ivm de veiligheid niet meer mogelijk voor basisschool leerlingen om een rondleiding te boeken bij de Afvalwaterzuiveringen in Vlaardingen en Hoek van Holland. We zoeken naar een passend alternatief.

Rondleidingen op de zuivering in Midden Delfland zijn nog wel mogelijk (alleen voor bovenbouw voortgezet onderwijs). Dat kan via educatie@hhdelfland.nl