Excursie AWZI

Rondleiding op de afvalwateringszuiveringsinstallatie

Kom kijken, ruiken en voelen in een echte afvalwaterzuiveringsinstallatie. Met de hele klas op excursie bij Delfland.

Hoe wordt het vieze water dat thuis door de gootsteen en het toilet wordt gespoeld schoongemaakt? Speciaal voor groepen 8 van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs verzorgen wij gratis rondleidingen bij afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI's). In anderhalf uur vertelt een professionele gids hoe het water wordt schoongemaakt.

Waar?

Het is momenteel alleen mogelijk een bezoek te brengen aan de zuivering in Midden-Delfland (alleen voortgezet onderwijs).

Rondleiding boeken

Vraag een rondleiding aan door minimaal 4 weken voor de gewenste datum een mail naar ons te sturen: . Geef in de mail het aantal leerlingen en begeleiders aan. Daarna nemen wij contact met u op en maken we de reservering definitief. In verband met de veiligheid kunnen wij groepen van 15 tot 25 leerlingen ontvangen (exclusief begeleiders).

Rondleidingen Vlaardingen en Hoek van Holland niet meer mogelijk!

Het is helaas niet meer mogelijk om een rondleiding te boeken voor de Afvalwaterzuivering in Vlaardingen en Hoek van Holland. We zoeken naar een passend alternatief.

Aanvragen voor de zuivering in Midden Delfland is nog wel mogelijk (alleen voor voortgezet onderwijs). Dat kan via educatie@hhdelfland.nl