Aanvragen voor 1 februari 2021

Heb je vóór 1 februari 2021 een aanvraag ingediend en is je project inmiddels uitgevoerd? Dan kun je hier je vaststellingsformulier naar ons uploaden of versturen aan subsidieklimaatadaptatie@hhdelfland.nl.

Let op: heb je je aanvraag ná 1 februari 2021 ingediend? Dan is onderstaand formulier niet voor jou van toepassing. Ga hier naar  'bijdrage aanvragen of vaststellen'.

Het definitieve subsidiebedrag is afhankelijk van hoeveel kosten je daadwerkelijk hebt gemaakt. Daarom dien je binnen 3 maanden na de voltooiing van de activiteiten een vaststellingsformulier in. Vul het vaststellingsformulier volledig in en voorzie het van de gevraagde betalingsbewijzen en andere bewijsstukken. Deze instructie vind je op het formulier. Let op: je kunt het vaststellingsformulier alleen indienen als er een aanvraag voor grootschalige maatregel(en) is toegekend.

-      Vaststellingsformulier grootschalige maatregel(en) (docx, 53 kB)

Aandachtspunten bij deze procedure:

Heb je andere kosten gemaakt dan beschreven in de toekenning? Die vallen dan niet onder de stimuleringsregeling. Uitbetaling geldt alleen voor kostenposten die zijn vastgesteld in de toekenning. Je kunt bedragen dus niet uitwisselen tussen verschillende kostenposten.

Versturen

Je kunt hieronder het ingevulde vaststellingsformulier uploaden. Let op: je kunt maximaal 23 MB aan bijlage(n) naar ons toe sturen. Meer MB wordt geweigerd door onze mailserver en komt dus niet aan.

Beantwoord deze vraag:
Beantwoordt deze eenvoudige rekenvraag. zo voorkomen wij spam.
Schrijf cijfer vijf.
Uw antwoord: