Vragen over uw belastingaanslag

Logo Regionale Belasting Groep

De Regionale Belasting Groep (RBG) stuurt namens ons de waterschapsbelastingaanslag. Vragen over uw aanslag stelt u bij de RBG: (088) 291 10 00.

Bij de RBG vindt u alle informatie over uw aanslag. Bijvoorbeeld hoe u uw aanslag digitaal kan inzien via Mijn Overheid, kwijtschelding kan aanvragen, bezwaar maken of automatische incasso kunt aanvragen. Hebt u andere vragen over uw aanslag? Kijk dan eerst hier: www.derbg.nl  en ga naar 'veelgestelde vragen' om te zoeken naar uw vraag. 

Via de RBG kunt u onder andere digitaal regelen:

Let op: hiervoor moet u inloggen met uw DigiD, houd de inloggegevens van uw DigiD alvast bij de hand. 

De RBG is maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Van 09:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer (088) 291 10 00. Het loket is open van 08:30 uur tot 16:00 uur. Dit loket zit aan het Stationsplein 79 in Schiedam. 

Let op: als u contact opneemt met de RBG, kan gevraagd worden naar uw geboortedatum en BSN-nummer.


Uw aanslag digitaal ontvangen

De Berichtenbox is een persoonlijke brievenbus voor digitale post van de overheid. Meldt u aan op www.mijn.overheid.nl. U ontvangt dan de aanslag voor de waterschapsbelasting van 2016 digitaal via de Berichtenbox van MijnOverheid.

Als u uw e-mailadres aan MijnOverheid doorgeeft, krijgt u bericht als er post van de RBG in de Berichtenbox van MijnOverheid voor u klaarstaat.