Vragen over uw belastingaanslag

Logo Regionale Belasting Groep

De Regionale Belasting Groep (RBG) stuurt namens ons de waterschapsbelastingaanslag. Let op er zijn nep aanslagen in omloop! Vragen over uw aanslag stelt u bij de RBG: (088) 291 10 00.

Lees hier meer informatie over de valse e-mails in omloop: nep belastingaanslagen. Bij de RBG vindt u alle informatie over uw aanslag. Bijvoorbeeld hoe u uw aanslag digitaal kan inzien via Mijn Overheid, kwijtschelding kan aanvragen, bezwaar maken of automatische incasso kunt aanvragen. Hebt u andere vragen over uw aanslag? Kijk dan eerst hier: www.derbg.nl  en ga naar 'veelgestelde vragen' om te zoeken naar uw vraag. 

Via de RBG kunt u onder andere digitaal regelen:

Let op: hiervoor moet u inloggen met uw DigiD, houd de inloggegevens van uw DigiD alvast bij de hand. 

De RBG is maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Van 09:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer (088) 291 10 00. Het loket is open van 08:30 uur tot 16:00 uur. Dit loket zit aan het Stationsplein 79 in Schiedam. 

Let op: als u contact opneemt met de RBG, kan gevraagd worden naar uw geboortedatum en BSN-nummer.


Uw aanslag digitaal ontvangen

De Berichtenbox is een persoonlijke brievenbus voor digitale post van de overheid. Meldt u aan op www.mijn.overheid.nl. U ontvangt dan de aanslag voor de waterschapsbelasting van 2016 digitaal via de Berichtenbox van MijnOverheid.

Als u uw e-mailadres aan MijnOverheid doorgeeft, krijgt u bericht als er post van de RBG in de Berichtenbox van MijnOverheid voor u klaarstaat.