Ik wil iets vragen

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op de site? Neem dan contact met ons op. U kunt gebruik maken van het contactformulier of uw vraag telefonisch of via twitter stellen. Direct naar de contactpagina.

Heeft u opmerkingen of suggesties, geef ze aan ons door. Ze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren.

Contactformulier

U kunt uw vraag stellen via het contactformulier. Wij stellen het op prijs als u dit formulier zo volledig mogelijk invult, zodat wij uw vraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Velden met een (*) zijn verplicht. Het vermelden van uw telefoonnummer kan ons helpen als wij nog aanvullende vragen hebben.

Na het versturen van het formulier ontvangt u binnen enkele minuten een ontvangstbevestiging. Binnen 3 werkdagen krijgt u een bericht met de te verwachten afhandeltermijn.

Telefonisch

Wij zijn voor vragen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (015) 260 8108. Medewerkers van het Klantcontactcentrum staan u binnen 25 seconden te woord. Ons streven is uw vragen zoveel als mogelijk direct te beantwoorden. Is de medewerker die antwoord kan geven op uw vraag niet beschikbaar, dan maken wij een terugbelafspraak.

Twitter

Delfland beantwoordt ook vragen via ons twitteraccount @hhdelfland. Wij reageren op werkdagen tijdens kantooruren op vragen die u via twitter aan ons stelt.

Vraag: Wat is 10 + 4 ?
Je antwoord:

O

hallo heer/mevrouw,

Zouden jullie adres willen wijzigen bij het bedrijf Sandd. Jullie zijn al een poosje verhuisd. Want we krijgen heel vaak post van Phoenixstr.32 te Delft.

Vriendelijk bedankt,

Oznur

Jet van Paassen

Beste Oznur, dank voor uw melding. Vreemd dat u post krijgt vanaf de Phoenixstraat. Aangezien we binnen anderhalve maand terugverhuizen naar dit adres, is het niet meer nodig het aan te passen.
Met vriendelijke groet,
Jet van Paassen
Hoogheemraadschap van Delfland

Wiard Beek

Ik heb het concept: 'Toekomstbestendig Haags water! Visie op het voorkomen van wateroverlast 2015-2020. Hoogheemraadschap van Delfland Gemeente Den Haag versie: 3 december 2014'
gedownload van Internet. Is de definitieve versie er al en kunt u mij het definitieve rapport toesturen?

Wij schrijven een boek over de Poldermolens van Den Haag en willen daarin de huidige gemalen in aangeven.

Dank u, Wiard Beek.

Monique de Boer

geachte heer Beek,
ik heb het intern nagevraagd. Het definitieve rapport is slechts in opmaak veranderd. Ik verstuur het rapport via We Transfer, omdat het rapport 27 MB is.
vriendelijke groet,
Monique de Boer
Hoogheemraadschap van Delfland

ir. W.G. Borst

Zeer slecht te woord gestaan (door telefoniste ?) en afgepoeierd bij de vraag wie verantwoordelijk is voor de situatie van de natte infrastructuur rondom Chilipad 1. Had gevraagd naar Peter de Jong (naam doorgekregen van Kim Timmermans ; havenmeester van Delft). HIj zou namens het Hoogheemraadschap Chiipad 1 doen. Tweemaal een 4wheel drive op Chilipad 1 gezien, de eerste keer gesproken et de bestuurder , die poolshoogte aan het nemen was en onder andere constaterende dat de slootjes uitgebaggerd moesten worden (nabij de inrit naar het terrein staat de sloot droog.) Ik heb vragen over de verbreding van de inrit en wordt van het kasje naar de muur gestuurd. Stuurt u maar een mailtje dan zoeken wij het uit en hoort u (misschien?) nog wel van ons!!

Monique de Boer

geachte heer Borst, inmiddels hebben mijn collega's telefonisch met u gehad. We gaan ons best doen om u alsnog goed te kunnen helpen.
vriendelijke groet,
Monique de Boer
Hoogheemraadschap van Delfland

ir. W.G. Borst

Op 30 oktober jl. na een telefoon gesprek dat misging een (impulsieve) boze reactie geplaatst. Daarna werd ik teruggebeld en heb mijn verhaal kunnen doen. Vervolgens heeft het HHD de zaak uitgezocht, mij meerdere keren daarover teruggebeld en is alles naar tevredenheid opgelost. Ik trek daarom mijn eerdere opmerkingen terug (wat het HHD zelf niet kan en mag doen).

Monique de Boer

Fijn dit te lezen!
groet,
Monique de Boer
Hoogheemraadschap van Delfland

LW Nanninga

27/1 Geachte mevrouw/meneer, op 19 december heeft de VV een besluit genomen om tot Verduurzaming waterzuiveringsinstallatie Houtrust. Wie kan ik hier nadere vragen over stellen? In de wijken rondom de AWZI Houtrust zijn wij bezig met het verduurzamen van de wijken en wij zouden graag willen weten of wij uw groene gas kunnen afnemen.
Met vriendelijke groet,
Lars Nanninga voorzitter Duurzame Bloemen-en Bomenbuurt (BLOB)