Help

Op hhdelfland.nl geven wij toelichting op wetten en regels via nieuwsberichten. Ook vindt u hier bestuurlijke informatie.

Documenten

De website hhdelfland.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's

De video’s op deze website worden getoond vanuit Youtube.com. Om ze te kunnen bekijken heeft u geen aanvullende programma’s nodig. U kunt de video's niet downloaden. De video's zijn grotendeels voorzien van ondertitels. Al onze filmpjes kunt u bekijken via www.youtube.com/hhvdelfland

Nieuwsbrieven en RSS-feed

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van het Hoogheemraadschap van Delfland? Dan kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Laat uw mailadres achter onderaan deze pagina. U kunt ook gebruik maken van de RSS-feed, link onderaan deze pagina.

Vragen en opmerkingen

Wij streven ernaar de website zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De website is voortdurend in ontwikkeling. Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de website? Deze kunt u contact met ons opnemen via de gegevens onderaan deze pagina.