Welkom op nieuw Gemeenlandshuis

Welkom op nieuw Gemeenlandshuis

Sinds juni zetelt het Hoogheemraadschap van Delfland weer in het mooie gerenoveerde Gemeenlandhuis en dit betekent dat we dit jaar weer deelnemen aan de Open Monumentendag op 9 en 10 september 2017.

Op 9 en 10 september 2017 is de 31e editie van Open Monumentendag met als thema 'Boeren, Burgers en Buitenlui'. Ruim veertig monumenten in Delft, waaronder het Gemeenlandshuis aan de Oude Delft 167, zijn die dagen open voor publiek. Tijdens het evenement laat Delfland graag zien hoe mooi het Gemeenlandshuis is en vertellen we wat in dit pand dagelijks wordt gedaan aan droge voeten en schoon water in dit gebied.

We geven originele rondleidingen, met een knipoog naar het ‘Oud naar Nieuw’. U bent van harte welkom op zaterdag 9 september en zondag 10 september van 10.00-16.30 uur.   

Update 9 september: gemalen niet open voor publiek

Let op: gemalen blijven dicht! Er is veel regen gevallen en wij zijn hard aan het werk om al het water af te voeren. U bent van harte welkom op het Gemeenlandshuis aan de Oude Delft in Delft van 10 tot 16.30 uur. Maar, de gemalen Schaapwei- en Plaspoelpolder in Rijswijk en Oude en Nieuwe Broekpolder in Kwintsheul blijven dicht voor publiek. De medewerkers die deze gemalen bemannen, werken aan de maatregelen tegen wateroverlast en kunnen daarom niet op de gemalen aanwezig zijn voor rondleidingen.

Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:
Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland