'Water in Zicht' opnieuw op de buis bij TV West

'Water in Zicht' opnieuw op de buis bij TV West

TV West zendt in de aanloop naar de waterschapsverkiezingen vanaf woensdag 23 januari 17.00 uur opnieuw de achtdelige serie ‘Water in zicht’ uit.

Het programma is een ontdekkingsreis naar de rol en betekenis van water in onze regio. Een pure serie van documentairemaker Erik Kooyman, waarin we leren wat Delfland allemaal doet en hoe mensen het water om hen heen ervaren. 

 Het programma is een doorlopende ontdekkingsreis naar water uit onze regio. Spontane ontmoetingen in de natuur en stad worden afgewisseld met mooie verhalen van bijzondere mensen die werken, wonen of leven met water. Water is er altijd en overal. Vaak heel vanzelfsprekend en onbewust, soms heel mooi en soms heel bedreigend.

Iedereen heeft zijn beleving en verhaal met water. In de serie gaan we boven en onder water op onderzoek uit naar nieuwe ontwikkelingen in het water en het waterbeheer. Van de totstandkoming van circulair watermanagement tot het fysieke contact met snoek. Met de waterverhalen uit Delfland krijgt de kijker het bekende en onbekende water in zicht. 

Waterschapsverkiezingen 2019 

Op 20 maart mag u weer stemmen voor het waterschap. De waterschapsverkiezingen worden om de 4 jaar gehouden in combinatie met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Wilt u nu al meer weten over de verkiezingen kijk dan op de site www.hhdelfland.nl/verkiezingen.

Uitzendtijden

‘Water in zicht’ is vanaf 23 januari elke woensdag te zien op TV West vanaf 17.00 uur en wordt daarna elk heel uur herhaald. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Heeft u een uitzendig gemist? Geen paniek, de afleveringen zijn ook te zien via het Youtube-kanaal van Delfland.

Vraag: Schrijf cijfer vijf.
Je antwoord:
Vraag: Schrijf cijfer vijf.
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland