Voortgangsbericht nieuw bestuur Hoogheemraadschap van Delfland

Voortgangsbericht nieuw bestuur Hoogheemraadschap van Delfland

Na de verkiezingen van 20 maart zijn 11 fracties in de Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap van Delfland gekozen. Samen vormen zij het Algemeen Bestuur. De fractievoorzitters hebben bij hun installatie een gezamenlijke verklaring afgegeven om de komende periode aan de slag te gaan als een krachtig en collegiaal bestuur.

Na de verkiezingen van 20 maart zijn 11 fracties in de Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap van Delfland gekozen. Samen vormen zij het Algemeen Bestuur. De fractievoorzitters hebben bij hun installatie een gezamenlijke verklaring afgegeven om de komende periode aan de slag te gaan als een krachtig en collegiaal bestuur.

Een volgende stap is om te komen tot een Bestuursakkoord voor de komende bestuursperiode van 4 jaar. De fractievoorzitters hebben er -in lijn met de verklaring- voor gekozen om te komen tot een breed gedragen gezamenlijk bestuursakkoord. Daarbij worden ze niet ondersteund door een informateur of een formateur, maar door een facilitator die dit proces begeleidt. De eerste gesprekken hebben reeds plaatsgevonden en verlopen in goede sfeer. Wij houden u op de hoogte.

Vraag: Schrijf cijfer vijf.
Je antwoord:
Vraag: Schrijf cijfer vijf.
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland