Scriptieprijs voor Ward van Es

Scriptieprijs voor Ward van Es

De Scriptieprijs van Delfland is dit jaar gewonnen door Ward van Es. Hij verdiende de prijs met twee onderzoeken die hij in 2017 bij Delfland heeft uitgevoerd met betrekking tot het hergebruik van afvalwater. Maandag 4 februari ontving hij de prijs, een cheque t.w.v. 2.000 euro, uit handen van secretaris-directeur Pieter Janssen.

De kennis die Van Es met zijn onderzoeken heeft vergaard, kan Delfland meteen toepassen in de praktijk. Zijn eerste onderzoek had betrekking op het inzetten van ozonisatie, een zuiveringstechniek om medicijnresten te verwijderen uit het afvalwater. Zijn tweede scriptie ging over de bestuurlijke samenwerking bij waterhergebruik. Zeer relevant en actueel, met de zomers die steeds droger worden.

Er waren 3 inzendingen voor de scriptieprijs. Met de combinatie van zijn twee bruikbare onderzoeken, sprong Van Es er voor de jury duidelijk uit. Tijdens de prijsuitreiking, waar zijn familie, de jury, zijn begeleiders, enkele hoogheemraden en andere geïnteresseerde collega's bij aanwezig waren, presenteerde hij nogmaals kort de zaken die hij had onderzocht.

Zijn scripties staan hier:
https://repository.tudelft.nl/islandora/search/author%3A%22van%20Es%2C%20Ward%22

Dit was de 4de keer dat Delfland de scriptieprijs uitreikte. De prijs is in het leven geroepen om de ontwikkeling en de verspreiding van kennis over water te stimuleren.

Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:
Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland