Nog enkele plekken beschikbaar voor waterschapscursus (VOL!)

Nog enkele plekken beschikbaar voor waterschapscursus (VOL!)

Hoogheemraadschap van Delfland organiseert een tweede serie van de gratis introductiecursus voor mensen die interesse hebben in een bestuurlijke functie bij het Hoogheemraadschap. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Belangstellenden kunnen zich hiervoor tot en met 25 juni 2018 aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelden@hhdelfland.nl. LET OP: de cursus zit vol! Aanmelden is niet meer mogelijk.

De cursus is ontwikkeld door ProDemos (het Huis van de Nederlandse democratie) in samenwerking met de Unie van Waterschappen en Hoogheemraadschap van Delfland. 

Nieuwe bestuurders

In maart 2019 zijn de landelijke waterschapsverkiezingen. Hoogheemraadschap van Delfland heeft dan weer nieuwe bestuurders nodig. Inwoners van Delfland die interesse hebben in een bestuursfunctie, zijn van harte welkom om kennis te maken met het werk van het Hoogheemraadschap en haar bestuur.

Cursusavonden

De cursusavonden staan gepland op 28 juni, 5 en 12 juli, 30 augustus en als laatste 4 september, met een bezoek aan een commissievergadering. Tijdens de cursusavonden komen de positie van het waterschap, de rol van het algemeen bestuur en het thema effectief vergaderen aan de orde. De cursus is gratis en bedoeld voor inwoners van Delfland van 18 jaar en ouder die interesse hebben in het waterschapsbestuur. Locatie is het Gemeenlandshuis van Delfland in Delft.  Lidmaatschap van een politieke partij is niet verplicht.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 juni door een e-mail te sturen naar aanmelden@hhdelfland.nl. Vermeld hierin naam, voorletters, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Na aanmelding volgt een bevestiging van deelname.

Vraag: Wat is 10 + 4 ?
Je antwoord:
Vraag: Wat is 10 + 4 ?
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland