Inzage kandidatenlijst waterschapsverkiezingen

Inzage kandidatenlijst waterschapsverkiezingen

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland maakt het volgende bekend:

Op 5 februari 2019 heeft het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland in een besloten zitting de op 4 februari 2019 ingeleverde kandidatenlijsten onderzocht.

Tot vrijdag 8 februari 2019, 15.00 uur, liggen het proces-verbaal en de ingeleverde kandidatenlijsten en, indien van toepassing, de ingeleverde ondersteuningsverklaringen gedurende openingstijden ter inzage in het Gemeenlandshuis van het Hoogheemraadschap van Delfland, Phoenixstraat 32 te Delft. Indien u de genoemde stukken wilt inzien, kunt u zich melden bij de receptie.

Het centraal stembureau houdt op vrijdag 8 februari 2019 om 16.00 uur een openbare zitting in het Gemeenlandshuis aan de Phoenixstraat 32 te Delft. Tijdens deze zitting zal een besluit worden genomen over de geldigheid van de kandidaatstelling en de nummering van de kandidatenlijsten.

Voor nadere informatie: Tamar Niemeijer, projectleider Verkiezingen, 015-2608108.

Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:
Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland