Gast van de VV: maak kennis met het werk van het Algemeen Bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland.

Gast van de VV: maak kennis met het werk van het Algemeen Bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland.

Welke partijen zijn er vertegenwoordigd in het Algemeen Bestuur van uw waterschap en waar besluiten zij eigenlijk allemaal over? Hoe gaat die besluitvorming in z’n werk en kunt u daar nog invloed op uitoefenen? Op deze en andere vragen geeft het Algemeen Bestuur graag antwoord.

De vergaderingen van het Algemeen Bestuur van Delfland worden de Verenigde Vergadering (VV) genoemd. 

De Verenigde Vergaderingen zijn openbaar. Het is ook mogelijk om als ‘Gast van de VV’ de vergadering te bezoeken. Dit is een initiatief van het Algemeen Bestuur om u kennis te laten maken met het werk van het waterschap.

Wat kunt u verwachten?
Een aantal leden van het Algemeen Bestuur verwelkomt u in het Gemeenlandshuis in Delft. Onder het genot van een kopje koffie vertellen zij u meer over het werk van het waterschap en de manier waarop besluiten tot stand komen. Op de publieke tribune worden plaatsen voor u gereserveerd zodat u een deel van de vergadering live kunt volgen. Tot slot praat u nog even na en kunt u al uw vragen stellen.

Aanmelden
Wilt u een keer Gast van de VV zijn? Meldt u zich dan meteen aan voor een van de volgende bijeenkomsten: actuele vergaderingen

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Dat kan via verenigdevergadering@hhdelfland.nl of bij de griffier, Hélène Fobler op 06 - 54 207 616

Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:
Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland