Digitale bewonersinformatie kadeverbetering Schipluiden

Digitale bewonersinformatie kadeverbetering Schipluiden

In het vierde kwartaal van 2020 worden de kades langs de Dorpstraat en de Vlaardingsekade in Schipluiden verbeterd. Dit is nodig, want de kades voldoen nu niet aan de veiligheidsnormen voor stabiliteit. De kades beschermen de mensen en hun bezittingen in de achterliggende polders tegen wateroverlast. Samen met de gemeente Midden-Delfland werken we aan deze kadeverbetering. Na het verbeteren gaan de kades weer vele jaren mee en zijn ze bestand tegen extreem weer.

Informatiebijeenkomst
In september 2019 is een eerst informatiebijeenkomst gehouden voor alle bewoners en betrokkenen. Daarbij hebben we een presentatie gegeven over het project en zijn de eerste tekeningen getoond waarop te zien is hoe de nieuwe kades er ongeveer uit gaan zien. 

Vanwege de Corona-maatregelen kunnen informatiebijeenkomsten niet meer plaatsvinden. Daarom informeren wij de betrokkenen vanaf nu op afstand en digitaal. Alle belangrijke informatie is vanaf nu terug te vinden op de projectpagina: www.hhdelfland.nl/kadeverbeteringschipluiden

Uw mening telt
Op de projectpagina is een videoboodschap geplaatst en een filmpje met ingesproken presentatie over het ontwerpprojectplan en de omgevingsvergunning. Deze procedures zijn gestart en staan nu open voor de formele inspraak door belanghebbenden. Het stellen van vragen of het maken van opmerkingen gaat eenvoudig via een knop op de projectpagina. Ook kunnen belangstellenden zich via deze knop opgeven om zo op de hoogte te blijven van nieuwe publicaties. Op de projectpagina staat ook een link waarmee iedereen eenvoudig zijn mening kan geven over deze nieuwe manier van communiceren. Zo willen we alle betrokkenen en geïnteresseerden van de kadeverbetering in Schipluiden nu en in de toekomst goed informeren over de werkzaamheden.

Vraag: Wat is 10 + 4 ?
Je antwoord:
Vraag: Wat is 10 + 4 ?
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland