Delfland sluit zich aan bij HogeNoodApp

Delfland sluit zich aan bij HogeNoodApp

Bijna een kwart van de Nederlanders heeft buikproblemen. Een derde van deze mensen gaat daarom niet of minder van huis omdat ze bang zijn onderweg niet naar het toilet te kunnen. Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft op Wereldtoiletdag laten weten dat Delftenaren en bezoekers van de stad naar de wc kunnen op het hoofdkantoor aan de Phoenixstraat.

Hoogheemraad Ruud Egas: ‘Wij kregen het signaal dat er in het centrum van Delft te weinig plekken zijn waar mensen met hoge nood naar de wc kunnen. Dat is voor veel mensen lastig. Daarom hebben wij ons aangemeld voor de HogeNood App.

Als waterschap maken wij al het rioolwater schoon van de 1,2 miljoen mensen die in ons beheergebied wonen. Dus je kunt met recht zeggen dat het openstellen van onze wc’s past bij onze kerntaken. Wij hopen dat wij veel mensen van dienst zijn met deze stap.”

De ingang van het hoofdkantoor van Delfland ligt aan de Phoenixstraat 32. De wc’s zijn toegankelijk op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. Delfland heeft 5 genderneutrale wc’s en een invalidentoilet.

Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:
Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland