Delfland over op veilig open WiFi met publicroam

Medewerkers en bezoekers van het Hoogheemraadschap van Delfland kunnen voortaan gebruik maken van publicroam. Deze WiFi-roamingdienst geeft automatisch en veilig toegang tot open WiFi op ruim honderd locaties in Nederland.

Publicroam geeft toegang tot een wolk van veilige WiFi-netwerken. Bezoekers melden zich één keer aan en gaan daarna overal online waar publicroam beschikbaar is. Een bezoeker hoeft zo nooit meer op zoek naar een WiFi-netwerk en de bijbehorende inlogprocedure. Hij of zij klapt zijn laptop open en is direct online.

Account?

Bent u nieuw bij publicroam? Ga dan naar https://publicroam.nl om een gratis account aan te maken. Heeft u al een account? Dan gaat u automatisch online als u in de buurt van het publicroam-netwerk komt.

Delfland is het eerste waterschap dat aansluit op publicroam. We bieden het aan op onze kantoren in Delft, Vlaardingen en de Nieuwe Waterweg (Hoek van Holland). Bij de recepties liggen instructies voor bezoekers.
Publicroam is verder beschikbaar in onder meer Den Haag (o.a. gemeentekantoren, Haagse markt en sporthallen) Wassenaar, Voorschoten en Alkmaar. 

Privacy

Door deel te nemen aan publicroam sluit het hoogheemraadschap aan bij een groeiende beweging van publieke en private organisaties die op een verantwoorde manier toegang wil bieden tot open WiFi. De privacy van de gebruikers is gewaarborgd door een strikt beleid. Gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan om bezoekers optimaal gebruik te laten maken van publicroam en de aangesloten WiFi-gastnetwerken. Dus geen advertenties, geen tracking en geen gebruikersprofielen. Daarmee voldoet de dienst aan de privacywetgeving.

Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:
Vraag: Wat is 4 + 4 ?
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland