Dag van de duurzaamheid in teken van waterbewustzijn

Dag van de duurzaamheid in teken van waterbewustzijn

Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, zijn er in Westland en Den Haag diverse acties met bewoners en bedrijven om de buurt aantrekkelijker te maken en vooral de kans op wateroverlast te verminderen. Dat doen ze in het kader van Operatie Steenbreek.

Tegels eruit, planten erin - Den Haag

Duurzaam Den Haag gaat deze dag samen met bewoners(verenigingen), winkeliers, scholen en de gemeente Den Haag geveltuintjes aanleggen, binnenplaatsen vergroenen, achtertuinen omtoveren van stenen vlaktes tot weelderige groene oases en schoolpleinen groener maken. Doe mee, waar wacht je op? Meld je locatie aan via en geef door hoeveel tegels je verwacht in te willen ruilen. Duurzaam Den Haag levert gratis planten! Meer info over de acties vindt je op de site van Duurzaam Den Haag.

Elke tuin een ton en bloembol - Westland

Operatie Steenbreek Westland trapt 10 oktober af in De Lier. De gemeente deelt gratis 40 regentonnen uit. Hier kun je ook je tuintegel inruilen voor een bloembol. Ze staan tussen 10.00 -13.00 uur op parkeerterrein bij de Kerklaanburg. Door het overweldigende aantal aanvragen, is aanmelden voor de gratis ton voor De Lier niet meer mogelijk. De gemeente herhaalt deze actie ook in de andere dorpskernen. Voor meer info  kijk je op de website van de gemeente Westland.

Vraag: Schrijf cijfer vijf.
Je antwoord:
Vraag: Schrijf cijfer vijf.
Je antwoord:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom Delfland.

Eerdere nieuwsbrieven van Delfland