Campagnes


Week van Nationaal Park Hollandse Duinen

De Week van Nationaal Park Hollandse Duinen is een speciale week voor inwoners vol met activiteiten om te ervaren hoe uniek en waardevol het gebied is. De week loopt van 23 september tot 1 oktober. En Delfland doet weer mee. Wij bieden een excursie aan op verschillende tijden waarvoor je je kunt inschrijven.

Schoon water

Ons water schoonhouden, kunnen we niet alleen. Tuinders, vissers, wandelaars, boeren, zwemmers, recreatievaarders, natuurgenieters en inwoners van ons gebied moeten ons daarbij helpen. Zodat we de kwaliteit van het zoete water in de sloten, vaarten, plassen en kanalen in ons gebied verbeteren.

Maak ruimte voor water

Hitte, droogte, hevige regen; het weer verandert sterk. Water is daarom niet voor later. Water speelt vandaag. Maak ruimte voor water.

Waterbazen

Je ziet ze niet altijd, maar ons land zit vol Waterbazen: mensen die op hun eigen manier bijdragen aan schoon en voldoende water. Wij zijn ontzettend blij met alle Waterbazen. Want hoe meer waterbewuste mensen, hoe beter. Zelf werken we ook elke dag hard aan schoon en voldoende water, én veilige dijken.